Om Alerin

Save

Om ALERIN Børnetøj & Børnesko

ALERIN | HISTORIEN

Mit navn er Paloma Moro Dirksen, ejer af ALERIN. Jeg er født i Madrid, men har siden år 2000 boet i København. Jeg er uddannet i Business Management og har en bred erhvervserfaring fra ledende stillinger i flere international danske virksomheder. Samtidig har jeg et stærkt iværksætter-gen, som betyder at jeg allerede fra min ungdom i Spanien har drevet mine egne forretningsprojekter sideløbende med først studier og siden arbejde.

I 2016 følte jeg imidlertid at tiden var inde til at skabe et nyt projekt, et større projekt som kunne rumme mine idéer, kreativitet og forkærlighed for kvalitet, bæredygtighed og tradition. Dette projekt er ALERIN, et nyt tøjmærke med tøj, sko og accessories til børn i alderen 0-12 år. ALERIN forener den spanske stilfuldhed og elegance fra min barndoms Madrid med den skandinavisk bevidsthed for kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet som jeg er kommet til at holde så meget af. ALERIN er også inspireret af de behov som jeg oplever som mor til tre vidunderlige børn.

Min ambition med ALERIN er at skabe det bedst mulige børnetøj. Min prioritet er kvalitet, elegance og komfort, men også bæredygtighed, fair trade og rene naturlige produkter uden sundhedsskadelige stoffer. Derfor tilstræber jeg at ALERIN børnetøj er produceret i naturmaterialer så som bomuld, uld og læder, som i videst muligt omfang er organisk. Jeg er også stolt over at kunne sige at ALERIN produkter er bæredygtig fremstillet af lokale spanske designere og syersker som arbejder under lovlige og fair forhold. ALERINs produkter er omhyggeligt fremstillet til dine børn med respekt for den verden de skal vokse op i.

ALERIN | BÆREDYGTIGT BØRNETØJ

Bæredygtighed er en kerneværdi for ALERIN børnetøj, både i form af miljømæssig og social bæredygtighed. Derfor er ALERIN børnetøj fortrinsvis fremstillet i rene naturmaterialer så som bomuld, uld og læder, som i videst muligt omfang er organiske, enten Oeko-tex eller GOTS certificerede. Oeko-tex og GOTS certifikaterne betyder at materialerne er fremstillet under hensyntagen til miljøet uden farlige kemikalier og fokus på spildevandshåndtering. Samtidig gør vi hos ALERIN en dyd ud af at være tæt på selve produktionen. Vi er jævnligt på besøg hos vores værksteder i Spanien, vi er i direkte kontakt med vores lokale designere og syersker og sikre derved at produktionen foregår under fair forhold og til en fair løn.

ALERIN | SLOW FASHION

Slow fashion er et opgør med tidligere tiders tendens til hurtigt skiftende modetrends som fører til en brug-og-smid-væk kultur. ALERIN leverer kvalitetsbørnetøj som er omhyggeligt fremstillet i gode materialer, hvilket betyder at tøjet har en længere holdbarhed. ALERINs design er klassisk, tidløst, men også tilpasset de skiftende tendenser og ikke mindst fyldt med glade dejlige farver, smukke mønstre og masser af flotte håndværksmæssige detaljer fx smocksyninger og kniplinger – altså slow fashion med stadig med streg under FASHION.

KUNDEKONTAKT

Email: customer@alerin.dk

Søborg Hovedgade 94

2860 Søborg – København

Danmark

Udviklet af i-strategi.dk