Smock – En helt særlig teknik


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  Smocksyning er en broderimetode, hvor der sys eller broderes regelmæssigt over et sammenrynket stof således at det kan strækkes. Smocksyning er et gammelt håndværk. I Spanien er det en gammel tradition at klæde babyer og børn i tøj hvor smocksyning anvendes, og dette er videreført til vores dage.     Alle Alerin smock kjoler… Læs mere »

AVARCAS – Sandaler med Historie


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  Avarcas er en traditionel spansk sandal til børn og voksne, som er kendetegnet ved at være utrolig behagelig takket være det lette luftige design samtidig med at sandalen yder fødderne god beskyttelse. De første referencer til avarcas er fra den spanske ø Menorca omkring år 200 f.Kr. (ja, de er over 2.000 år gamle!),… Læs mere »

ØKOLOGISK BOMULD


Skrevet af & kategoriseret under Bæredygtighed.


  Økologiske fødevarer bliver mere og mere udbredt i Danmark, da efterspørgslen fra forbrugerne dvs. dig og mig er øget igennem de senest år. I 2015 udgjorde markedsandelen for økologiske fødevarer 8% i Danmark. En undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer viser, at sundhed, miljø og dyrevelfærd er blandt de parametre som danskerne lægge vægt på,… Læs mere »