Produktion af tøj fra Alerin


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  Hvad er forskellen på økologisk tøj i forhold til GOTS certificeret tøj? Vi vil prøve at forklare dette samt fortælle om produktionen af tøj fra Alerin.   GOTS står for Global Organic Textile Standard. GOTS certificeringen blev etableret af store markedsaktører i USA, Tyskland, Storbritannien og Japan. Standarden ser på alle relevante helbreds og… Læs mere »

ALERIN Merino uld


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  I ALERIN er vi meget stolte af vores merino strik og det er nemlig ikke tilfældig at vi har valgt økologisk merino uld til vores baby serie. Merinould er ikke bare en usædvanlig blød og varm slags uld, merinouldet er også en vigtig brik i den spanske historie – og af min egen historie…. Læs mere »

Smock – En helt særlig teknik


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  Smocksyning er en broderimetode, hvor der sys eller broderes regelmæssigt over et sammenrynket stof således at det kan strækkes. Smocksyning er et gammelt håndværk. I Spanien er det en gammel tradition at klæde babyer og børn i tøj hvor smocksyning anvendes, og dette er videreført til vores dage.     Alle Alerin smock kjoler… Læs mere »

AVARCAS – Sandaler med Historie


Skrevet af & kategoriseret under Uncategorized @da.


  Avarcas er en traditionel spansk sandal til børn og voksne, som er kendetegnet ved at være utrolig behagelig takket være det lette luftige design samtidig med at sandalen yder fødderne god beskyttelse. De første referencer til avarcas er fra den spanske ø Menorca omkring år 200 f.Kr. (ja, de er over 2.000 år gamle!),… Læs mere »

ØKOLOGISK BOMULD


Skrevet af & kategoriseret under Bæredygtighed.


  Økologiske fødevarer bliver mere og mere udbredt i Danmark, da efterspørgslen fra forbrugerne dvs. dig og mig er øget igennem de senest år. I 2015 udgjorde markedsandelen for økologiske fødevarer 8% i Danmark. En undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer viser, at sundhed, miljø og dyrevelfærd er blandt de parametre som danskerne lægge vægt på,… Læs mere »